Fabrikanten

Best verkochte producten

Bekeken producten

Cera Therm warmtestraler

Nieuw product

De Terra Exotica CERA THERM zorgt voor een doordringende warmte in het infrarode golfbereik en is uitstekend geschikt voor het verwarmen van terraria. Beproefd in de behandeling van zieke of verzwakte reptielen, zieke siervogels en kleinere zoogdieren. Infraroodwarmte dringt diep door in het huidweefsel, verwijdt bloedvaten, stimuleert de bloedsomloop en werkt daardoor positief op de gezondheid en de genezingsprocessen.


  • Zonder zichtbare straling voor een onverstoorde dag-/nachtcyclus
  • Efficiënte warmtebron voor alle soorten reptielen en amfibieën
  • Verhoogt de algemene luchttemperatuur

Meer details

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 19,95 incl. btw

Meer informatie

Lees voor gebruik de meegeleverde gebruiksaanwijzingen en volg deze op!

De luchttemperatuur in het terrarium kan met 5-10°C boven de kamertemperatuur worden verhoogd. Optimaal voor groene leguanen, varanen, teju’s, boa’s, pythons en vele andere tropische soorten.


Opstelling:


Zorg ervoor dat de dieren zich niet aan de straalkachel kunnen verbranden. Wij raden aan om een rooster rondom de kachel aan te brengen als afscherming. Om een oververhitting van het terrarium te voorkomen, is het absoluut noodzakelijk regelmatig de temperatuur te controleren met behulp van een thermometer. Je kunt er ook een thermostaat aan koppelen om de temperatuur op een constante temperatuur te houden.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Reviews

Volg ons op Facebook