Fabrikanten

Best verkochte producten

Bekeken producten

MS Warmtematten Bekijk groter

HT Warmtematten

Nieuw product

De Ultratherm® Heatmat is wereldwijd het best bekende en het meest verkochte terrarium- of aquariumverwarmingselement en voldoet aan al de wereldwijd gestelde veiligheidseisen wat van dit product verwacht moet worden. Zoals de 73/23/EEC veiligheidsrichtlijn, het CE keurmerk, het 'G' keurmerk welke staat voor de strenge veiligheidsrichtlijnen van Japan en al de onderdelen verwerkt in de Ultratherm® Heatmat zijn UL gekeurd voor de USA en Canada.

Ze zijn te verkrijgen in de volgende maten:

  • 100 x 150 mm (2,5 watt)(€15.95)
  • 130 x 274 mm (5 watt) (€17.45)
  • 258 x 274 mm (12 watt) (€21.75)
  • 388 x 274 mm (18 watt (€24.75)
  • 646 x 274 mm (30 watt) (€29.45)
  • 1170 x 150 mm (€28.45)
  • 1170 x 274 mm (56 watt) (€31,45)

Meer details

€ 15,95 incl. btw

Meer informatie

Ultratherm® produceert infrarood warmte met een lange golflengte.
Deze golflengte is onzichtbaar voor het menselijke oog en verwarmt objecten in plaats van de lucht. Deze manier van verwarmen is gelijk aan de verwarming door de zon, het verwarmt objecten welke in de straling komen maar de lucht temperatuur blijft veel lager. Reptielen nemen deze warmte op zoals in een natuurlijke omgeving. De Ultratherm® Heatmat wordt warm maar produceert een aangename warmte waar het dier onder of bovenop kan gaan liggen. Indien dit onder normale omstandigheden wordt gebruikt kan het dier zich niet bezeren.

Ultratherm® Heatmat kan onder vele omstandigheden zonder thermostaat worden gebruikt.

Voor diersoorten die zich bij speciaal ingestelde temperaturen prettig voelen en voor soorten die absoluut niet tegen een te hoge temperatuur kunnen moet een thermostaat gekoppeld worden aan de Heatmat.

Ook bij twijfel is het verstandig een thermostaat te koppelen. De thermostaten van Ultratherm® zijn hier speciaal voor vervaardigd.

De Ultratherm® Heatmat geeft en behaaglijke comfortwarmte er zijn echter diersoorten die een hogere temperatuur nodig hebben om zich lekker te voelen, hier zijn elementen voor beschikbaar zoals de Heatel Backing Plate.

Laat u zich altijd goed informeren door een exotische dierenkenner die weet bij welke temperaturen uw dier zich lekker voelt.

Een aantal belangrijke punten waarmee rekening gehouden dient te worden bij het in gebruik nemen van de Ultratherm® Heatmat:

Wanneer de Heatmat onder het terrarium wordt geplaatst zorg dan dat het substraat in het terrarium niet te dik is.

De Ultratherm® Heatmat is makkelijk met een natte doek schoon te maken. Doe dit regelmatig zodat er niets vastkoekt aan de Heatmat waardoor de warmte niet meer doorkomt. Trek dan wel de stekker uit het stopcontact.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Reviews

Volg ons op Facebook