Fabrikanten

Best verkochte producten

Bekeken producten

Terracotta slangengrotten

Nieuw product

Terra-Puzzle® beschuttingsschelpen combineren meerdere eigenschappen, waardoor het karakteristieke houden van op de bodem wonende reptielen en amfibieën duidelijk eenvoudiger wordt. Door hun ronde, vlakke vorm stemmen ze overeen met het natuurlijke verlangen van nagenoeg alle reptielen en tal van amfibieën naar een schuilmogelijkheid met een zo groot mogelijk lichamelijk contact. Dit helpt de dieren aan veiligheid en leidt daardoor tot onder andere een verbeterd eetpatroon, wat op zijn beurt welzijn, vervelling, groei en kweeksuccessen in positieve zin beïnvloed.

Om te garanderen dat de dieren op optimale wijze gehouden worden, dient de grootte van het beschuttingshol zodanige afmetingen te hebben dat het dier er maar net in past (volledig contact = veiligheid).

Meer details

€ 6,19 incl. btw

Meer informatie

Het natuurproduct aardewerk met zijn warmteopnamevermogen van meer dan 2% creëert een optimaal microklimaat en terrariumdieren geven instinctief de voorkeur aan Terra-Puzzle® beschuttingsschelpen tegenover kurkstukken of kunststof holen. De beschuttingsschelpen zijn gemakkelijk te reinigen, vaatwasmachinebestendig en gemakkelijk te ontsmetten, Ze zijn in niet-geglazuurde terracottakleuren, maar ook in mosgroen, zandrood en zandgeel geglazuurd verkrijgbaar en maken een op een biotoop gelijkende inrichting van het terrarium mogelijk.

Naast bovenstaande kleuren zijn ze ook in verschillende formaten te verkrijgen:
Diameter:

  • 9,5 cm (€6,19)
  • 12 cm (€7,19)
  • 14,5 cm (€9,19)
  • 19 cm (€13,19)

17 andere producten in dezelfde categorie:

Reviews

Volg ons op Facebook