Fabrikanten

Best verkochte producten

Bekeken producten

Slangen - Soorten - Feiten - Gedrag Bekijk groter

Slangen - Soorten - Feiten - Gedrag

7-nb-21

Nieuw product

Na een inleidend hoofdstuk over de slang is er uitgebreid aandacht voor de zintuigen, de beweging, de jacht en de voortplanting bij verschillende slangensoorten.

Het boek geeft aan dat de negentien slangenfamilies zijn onderverdeeld in drie hoofdgroepen; de boa's, pythons en andere primitieven; de worm- en draadwormslangen; en de rest.

Meer details

€ 6,00 incl. btw

Datasheet

Uitvoering Hardcover
Pagina's 96
ISBN / EAN 9781407541754

Meer informatie

Het boek bespreekt vervolgens die families in de drie hoofdstukken over de giftige slangen, de constrictors en de resterende slangen (onder andere vele ringslangachtigen). Hiernaast zijn er interessante slangenweetjes en -feiten op rij gezet en is er een beknopt gidsgedeelte, waarin per familie de belangrijkste kenmerken staan.

De eenvoudige tekst staat in een of twee kolommen per pagina. Schitterende kleurenfoto's (met bijschrift) van slangen, waaronder vele paginavullende close ups, zijn toegevoegd.

Doordat informatie over het houden van slangen ontbreekt is het boek geen handleiding, maar vooral een algemene kennismaking voor het hele gezin. Ook voor werkstukken en spreekbeurten. Met register. Vanaf ca. 14 jaar.

Jacolien Zwart

22 andere producten in dezelfde categorie:

Reviews

Volg ons op Facebook