Fabrikanten

Best verkochte producten

Bekeken producten

Galápagos : Mysterieuze Eilandwereld - ED

7-nb-20

Nieuw product

Eilandenparadijs onder de evenaar. Prehistorische hagedissen, reusachtige schildpadden, ruige kusten en bizarre vulkaanlandschappen - de Galápagos archipel met zijn vrijwel tamme dierenwereld is uniek.

Meer details

€ 7,50 incl. btw

Datasheet

Uitvoering Hardcover
Pagina's 160
ISBN / EAN 9789064079689

Meer informatie

Tijdens haar jaar lange verblijf op de Galapagosarchipel woont Carmen Rorhbach - af en toe geheel zonder gezelschap - op het onbewoonde eiland Caamano, waarmee ze en levenslange wens vervult.

In navolging van de beroemde bioloog Charles Darwin bestudeert ze het leven van de zeehagedissen. Deze dieren lijken op kleine draken maar zijn volstrekt ongevaarlijk. Ze vertelt over haar fascinatie met deze vulkaaneilanden en de nog onaangetaste flora en fauna. Ze heeft het gevoel dat ze in harmonie leeft met de natuur.

Haar verslag, aangevuld met notities van Charles Darwin, bied je een blik op het alledaagse leven van een natuuronderzoeker en op de bijzondere interactie tussen mens en dier.

Actuele informatie over de bescherming van dit unieke ecosysteem maken dit boek compleet. Op deze manier krijgt de lezer een fascinerende indruk van de Galapagosarchipel.

22 andere producten in dezelfde categorie:

Reviews

Volg ons op Facebook