Fabrikanten

Best verkochte producten

Wij bieden meerdere betaalmogelijkheden aan bij ReptielenClub.

iDEAL is een makkelijke betaalmogelijkheid via jouw eigen bank. Dit wordt via Mollie geregeld en dat zul je dan ook terugvinden op jouw bankafschrift.

Je kunt ook kiezen voor Vooraf overmaken. Na de bestelling krijg je een mailtje met daarin de betaalgegevens.Via Paypal kun je ook veilig en snel een bestelling betalen. Dit kun je via jouw eigen account doen.


Voor de Belgische gasten onder ons hebben we Bancontact en Belfius. Dit wordt ook via Mollie gedaan en zij zullen dat dan ook op hun bankafschrift zien.

AfterPay voert voor ReptielenClubhet volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.


Follow us on Facebook