Fabrikanten

Best verkochte producten

Bekeken producten

RepTech Epoxy Hars

Nieuw product

Met deze epoxy van RepTech kun je jouw eigengemaakte of -gekochte achterwand afwerken zodat deze volledig waterdicht is.

Verkrijgbaar in de volgende inhoudsmaten:

  • 750 gram
  • 1500 gram

Meer details

€ 29,95 incl. btw

Meer informatie

Gebruikershandleiding

Wij raden aan om te testen op toepasbaarheid voor de specifieke toepassing. Met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften, wordt in een geschikte beker of glas 100 delen hars en 60 delen harder gewogen. Met een roerlepel goed mengen ( voor volumedelen).

Gebruik als lamineerhars

Bij toepassing van weefsel worden deze naar behoefte op maat gesneden en in een overeenkomstige voorbereide negatiefvorm gelegd of op een positiefvorm. Na verdelen van het epoxymengsel volgt het indrenken en beluchten met een geschikt apparaat. Voor een homogene verbinding worden alle lagen ''nat in nat'' gelamineerd. De sterkte van het eindresultaat is afhankelijk van het aantal weefsellagen. Verhoogde stevigheid kan ook door een temperatuur van 60 graden gedurende 4 uur verkregen worden.

Gebruik als lamineerhars/oppervlaktecoating

Ter oppervlaktecoating is het aan te raden om lege bakken horizontaal te bewerken. Naar behoefte worden er 3-4 lagen aangebracht. Na het aanbrengen van een laag adviseren wij het materiaal in te laten dikken, om vervolgens op de nog klevende laag een nieuwe aan te brengen. De viscositeit kan met Aërosol of ander oplosmiddel beïnvloed worden, zodat het ook op verticale vlakken probleemloos aangebracht kan worden. Voor het vormen van oppervlakken kunnen stoffen als kleurpigment, katoenvlokken of glasvezels toegevoegd worden. Evenzo is het mogelijk om op de nog kleverige laag zand of iets dergelijks te strooien.

4 andere producten in dezelfde categorie:

Reviews

Volg ons op Facebook